تماس و دریافت مشاوره رایگان

تولید کانکس

شرکت البرز کانتین تولید کننده انواع کانکس با توجه به نیاز مشتری می باشد که در این مقاله به روش ساخت و تولید کانکس در کارگاه البرز به شرح ذیل می پردازیم:
تولید کانکس، همان روش ساخت کانکس توسط سازندگان کانکس و یا تولید کنندگان کانکس توسط شرکتهای کانکس سازی می باشد.
شرکت کانکس البرز به شما را با نحوه ساخت و تولید کانکس در کارگاه کانکس سازی خود آشنا می سازد.
مقدمه بر روش ساخت و تولید کانکس شرکت البرز:
درمقاله زیر شرکت کانکس البرز ، سازنده انواع کانکس کاروان، سازه های پیش ساخته برای شما خوانندگان عزیز شرح میدهید که چند مدل کانکس وجود دارد و طرز ساخت یکی از این روشها را برای شما شرح میدهد، تا شما خوانندگان عزیز با روش ساخت کانکس آشنا شوید.
ابتدا انواع کانکس :
۱- کانکس معمولی یا همان فلزی که از قدیمی ترین سبک های ساخت کانکس میباشد، در این نوع کانکس شما ظاهری فلزی و درب و پنجره های معمولی آلومینیومی مشاهده می نمائید و در اغلب اوقات سقف آنها به صورت دو طرف شیب دیده می شود.
۲- نوع دوم کانکس، کانکس ساندویچ پانلی می باشد که این نوع کانکس با مواد اولیه مدرن تری نسبت به نوع معمولی تهیه می شود و شما ظاهر آن را به صورت فلزی و یکنواخت و بدون پیچ و پرچ در بدنه ملاحظه می نمایید و در اقلب اوقات سقف آن بصورت یک طرف شیب و یا مسطح دیده می شود.
۳- کانکس های نوع bts و تاسیساتی، این نوع کانکس ها بیشتر جنبه صنعتی و تاسیساتی دارند و ظاهری بسیار متفاوت از نوع های دیگر دارند، یکی از تفاوت های آن این است که کف کانکس دریچه های باز جهت عبور کابل و تاسیسات وجود دارد و در اقلب اوقات دارای درب ورودی ضد آب هستند.
۴- نوع کانکس سردخانه ای یا کانکس با عایق تزریقی این نوع کانکس ها جهت استفاده در صنایع و مواردی که نیاز به کنترل دما می باشد استفاده می شود، مانند سردخانه های پشت ماشین ها و سردخانه ها و گرم خانه های صنعتی و بهداشتی که اغلب آنها دارای تاسیسات سرمایشی و یا گرمایشی خاص می باشند.
۵- نوع کانکس اجرا در محل، این نوع کانکس برای مواردی استفاده می شود که یا از نظر مساحتی غیر قابل حمل می باشند و یا محل نصب صعب العبور می باشد.
روش تولید کانکس معمولی کانکس البرز :
در این سبک، ابتدا باید از نظر مصرف کننده کانکس مطلع و مطمئن شوید، یعنی ابعاد، اندازه و امکانات مورد نیاز را بصورت نقشه و نامه به امضا مصرف کننده برسانید تا بتوانید برای ساخت این نوع کانکس برنامه ریزی و خرید مواد اولیه داشته باشید و سپس بعد از بررسی ابعاد ، نوع مصالح اولیه اصلی را مشخص نمائید ، مثلا اگر کانکس مورد ساخت از طول بالای شش متر برخوردار باشد باید شاسی قوی تری داشته باشد و نیز تعداد قلاب های سقف بیشتر شود و ضخامت قلابها نیز اضافه شود.
پس از تعیین مواد اولیه مصرفی و جمع آوری آنها وارد مرحله ساخت اسکلت می شویم، برای این کار ابتدا دو شاخه تیر آهن به عنوان شاسی با هم موازی می کنیم ، فاصله بین آنها را ۱۲۰ الی ۱۵۰ تنظیم می نمائیم و سپس هر دو سر تیرآهن ها را با هم تراز می کنیم، به گونه ای که هر چهار نقطه مورد تراز با همدیگر در یک تراز باشند و سپس قید هایی را جهت ثابت نگه داشتن این تراز در درون دل دو تیر آهن با فاصله های ۲۰۰ سانتی متری جوش می دهیم و سپس پروفیلهای ۴۰*۴۰ کف را با فواصل ۵۵ سانتی متر بر روی تیر آهن ها میچینیم و اولین و آخرین پروفیل را توسط جوش متصل می نمائیم و بعد از آن دو عدد پروفیل ۴۰*۴۰ به طول کانکس در راستای قید های کف جوش داده می شود و پس از ساخت کف ساخت سقف صورت می پذیرد، و سپس دیواره ها ساخته می شود و بعد از آن زمان نصب شش قطعه می باشد، یعنی کف، سقف و چهار طرف دیواره ها ، بعد از آن کار وارد مرحله ضد زنگ می شود و پس از آن نمای خارجی توسط پیچ و پرچ نصب می شود و بعد از آن نصب عایق ها صورت می پذیرد و بعد نصب نمای داخلی و نصب درب و پنجره ها صورت می پذیرد و سپس کفپوش کف نصب می گردد و بعد از آن تاسیسات نصب می شود، مانند برق کشی و لوله کشی و . . . در صورت نیاز و بعد از آن نمای خارجی رنگ آمیزی و تمیز می شود و آماده بارگیری می شود.

به این مطلب امتیاز دهید
تیترهای اصلی:

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

×

 پشتیبانی آنلاین البرز کانتین 

× ارتباط در واتس‌اپ